Iedereen heeft spiegels in huis, boven de wastafel, een passpiegel in je slaapkamer of boven de haard maar hoe kun je spiegels een meerwaarde geven in je interieur?

Voor interieurinspiratie heb ik een artikel geschreven waarin ik verschillende tips geef, hoe je effectief kunt stylen met spiegels.
Meer lezen? http://www.interieurinspiratie.nl/stylen-met-spiegels

spiegel 1

De tips in het kort:
1- Optisch bedrog kun je creëren door spiegels op onverwachte plekken op te hangen, zodat het lijkt alsof de ruimte waarin je bent doorloopt.
2- Zorg ervoor dat de spiegel niet tegenover een deur staat anders zie je jezelf bij binnenkomst en is het effect van de illusie een beetje weg.
3- Vermijd hinderlijke reflecties, zoals in de woon of slaapkamer, is het vervelend om jezelf voortdurend te zien.
4- Bevestig de spiegel onzichtbaar, randen en hulp constructies moeten niet zichtbaar zijn
5- Het mooiste is een grote spiegel van vloer tot plafond zonder randen, zodat je niet goed kunt zien waar de spiegel eindigt.

Dit effect versterk je door accessoires voor de spiegel neer te zetten want door de weerspiegeling lijkt het dan alsof er nog een ruimte achter zit. Voor een kleine badkamer kan een spiegelwand bij het bad wonderen doen, zo wordt de hele badkamer opgehaald en voelt het ruimtelijker.
Stylingtip met spiegels
Tot slot nog een leuke stylingtip met spiegels. Wat dacht je van een hele verzameling?spiegels 3Wil je nog meer inspiratie en leuke DIY projecten zien? Neem dan een kijkje op mijn pinterest verzameling http://www.pinterest.com/inwoonstile/diy