Budget metamorfose

De budget metamorfose bestaat uit 5 stappen die ik samen met u doorloop en
waarin ik u adviseer.
Met de bevindingen ga ik vervolgens aan de slag om een passend ontwerp te maken voor uw interieur.

De werkwijze bestaat uit een stijlanalyse, aan de hand van de stijlanalyse maak ik een moodboard. Na de moodboard bespreking gaan we de stappen van de budget metamorfose uitvoeren die ik in onze laatste afspraak zal presenteren in een plan.
budgetstyling-1

De stappen

1- De wisseltruc.
Wanneer u huis eenmaal is ingericht blijft alles vaak jaren op z’n plek staan, samen kijken we wat er nog functioneel is én misschien anders kan.

2- Halveer je accessoires.
Een teveel aan kleine accessoires lijkt vaak rommeliger dan een aantal grotere objecten. Dit geldt ook voor kleine ruimtes.

3-textiel en verf.
Kussens op de bank of een tafelkleed zijn makkelijk te vervangen maar met wat verf en textiel kunt u meer dan u denkt, ik laat u dat graag zien aan de hand van stalen en voorbeelden.

4- experimenteer met de indeling.
Door een keer te veranderen van indeling bekijk je de kamer vanuit een ander perspectief wat vernieuwend werkt. Hiermee kunnen we experimenteren aan de hand van een plattegrond u zult verbaasd zijn hoeveel er mogelijk is.

5- opknappen of vervangen?
We kijken samen naar spullen in uw huis die prima zijn maar waar de look veranderd van kan worden. Zo krijgen oude meubels een tweede kans.

 

Ga terug naar pagina particulieren